Confectie en loonwerk

Confectie en loonwerk Hulleman textielHulleman textiel beheerst de totale productielijn. Van grondstof tot eindproduct en van schets tot ontwerp. Wij hebben alles in eigen hand.

De producten worden vervaardigd in het eigen atelier. Moderne, computergestuurde machines maken het mogelijk de diverse producten in de gewenste stoffen en stikproducten te leveren, zoals dekbedden, spreien, matrasplateaus en matrastoppers. In onze confectie-afdeling worden de half fabrikanten verder afgewerkt tot eindproduct. Bij klantspecifieke producten, worden de ideeën en ontwerpen van de opdrachtgever uitgevoerd. Het dessin wordt in overleg met de klant uitgezocht.
Hulleman textiel is voortdurend op zoek naar vernieuwing.

Behalve eigen producten doet Hulleman textiel voor derden loonwerk op het gebied van doorstikken en steppen. Door het moderne machinepark in combinatie met onze confectie-afdeling liggen allerlei mogelijkheden binnen handbereik.

Denk bijvoorbeeld aan:
dekbedden
spreien
bedrokken
bedlopers
(sier)kussens
matrassen
anti-decubitus matrassen
klantspecifieke producten

Laat gerust weten wat uw wensen zijn!

Projectinrichting naar wens

Voor projectinrichters is Hulleman textiel partner in de levering van spreien, bedlopers, matrasplateaus en sierkussens. Hulleman textiel biedt kant en klare oplossingen, standaard of maatwerk. Zo behoort verwerking van aangeleverde stof ook tot de mogelijkheden. Samenwerking en advisering spelen bij deze partnershipping een centrale rol.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.