Dekbed met vaste hoes | Hulleman textiel

Voor de gezondheidszorg is hygiëne een belangrijk punt. In ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en diverse zorginstellingen is dit dan ook van groot belang. Voor een hygiënische en vooral ook comfortabele slaapplek bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod dekbedden met vaste hoes. De dekbedden produceren wij zelf en zo zijn ze zelfs op maat te verkrijgen. Een dekbed met vast hoes is erg gemakkelijk en zorgt voor extra hygiëne in de gezondheidszorg. Door de vaste hoes kan het dekbed in zijn geheel in de wasmachine en is dan weer helemaal schoon. In veel zorginstellingen slapen er meerdere mensen op dezelfde plek in een bepaalde periode. Een schone en hygiënische slaapplek is dan heel belangrijk. Door een dekbed met vaste hoes van Hulleman textiel te gebruiken zorgt u ook nog eens voor meer comfort.

Meer comfort en hygiëne met een dekbed met vaste hoes

Bij Hulleman textiel bent u op de juiste plek voor dekbedden met vaste hoes. Onze dekbedden zijn erg geschikt voor de gezondheidszorg, of dit nou een ziekenhuis is of een verzorgingstehuis. De materialen die wij gebruiken voor onze dekbedden met vaste hoes zijn allemaal brandvertragend. Dit maakt ze ook nog eens erg veilig. De dekbedden kunnen in hun geheel de wasmachine in, ook zijn deze geschikt voor meerdere industriële wasbeurten. Een dekbed met vaste hoes van Hulleman textiel blijft lang mooi en behoudt zijn kwaliteit. De vulling van de dekbedden zijn vormvast, hierdoor zal het dekbed niet vervormen en behoudt het ook zijn comfort.

Comfort, kwaliteit en hygiëne zijn natuurlijk erg belangrijk, maar de uitstraling van een dekbed telt ook zeker mee. Dekbedden met vaste hoes staan vaak bekend om het saaie design wat veel terug te vinden is in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Met de dekbedden van Hulleman textiel is dit zeker niet het geval. Onze dekbedden met vaste hoes beschikken over de leukste dessins. Deze zullen de kamer binnen no-time opfleuren en voor iedereen zit er een passend dessin tussen. Bij een minimale afname van 100 dekbedden is het ook mogelijk om een eigen dessin te kiezen die bijvoorbeeld aansluit bij de huisstijl van de zorginstelling. In overleg is er bij ons erg veel mogelijk om zo iedereen het juiste comfort te kunnen bieden!

Dé leverancier van dekbedden voor de gezondheidszorg

Speciaal voor de medische sector en de gezondheidszorg produceren wij dekbedden met een vaste hoes. Deze dekbedden voorzien wij van het juiste comfort, extra veiligheid en hygiëne. Tevens beschikken onze dekbedden over de leukste dessins die de kamer direct opvrolijken. Doordat wij de dekbedden zelf produceren in een eigen fabriek, is er erg veel mogelijk. Zo kan de afmeting worden aangepast, dit geldt ook voor het vulgewicht en het dessin. Voor meer informatie of het overleg van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!