Dekbedden gezondheidszorg

De vraag naar medische dekbedden is de laatste jaren explosief gestegen. Verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen stappen massaal over. Redenen zijn het comfort, het gebruikersgemak en de uitstraling. Bedden opmaken is een klein kunstje en kan eenvoudig en snel door één persoon worden gedaan. De dekbedden zijn industrieel wasbaar. TNO onderzoek heeft aangetoond dat besmettingen, zowel thermisch als chemisch, volledig te verwijderen zijn. Hierdoor ontstaat een uiterste vorm van hygiëne. Een additief bij het wasproces zorgt voor optimale desinfectie.

Assortiment medische dekbedden

Bij Hulleman textiel bieden wij alles aan op het gebied van textiel voor de gezondheidszorg. Het assortiment medische dekbedden van Hulleman textiel bestaat uit het:

Tweedelige dekbed: basis dekbed en boven dekbed
Eendelige dekbed (ook wel genoemd sleepwell, of medideck)
OK-dekbed (operatiekamer)
Ambulance dekbed

Hulleman textiel maakt dekbedden naar ieders specifieke wensen, zowel qua afmetingen als qua dessins. De juiste combinatie van stof en vulling levert een product dat ook in technisch opzicht aan de eisen voldoet.

Dekbedden voor hotels

Een hotel wenst zijn gasten het beste. Een goede keuken, een vriendelijke bediening en… een goede nachtrust onder een comfortabel dekbed. Het Quick Hygienic System (QHS) van Hulleman textiel is de vanzelfsprekende keuze. Onder het QHS-dekbedsysteem wordt uw hotelgast beslist uitgeslapen wakker!

Het QHS-dekbedsysteem is speciaal ontwikkeld voor de hotelbranche. Het bestaat uit een gedessineerd bovendeel en een gekleurd basisdeel. De losse overtrek behoort hiermee tot het verleden. Immers, het basisdeel vervangt het dekbed met aparte overtrek en is het uitgelezen alternatief voor dekens en lakens. Het bovendeel, met aantrekkelijk dessin, maakt een losse sprei overbodig. De twee delen kunnen overigens ook los van elkaar worden gebruikt.

Door de uitgebalanceerde materiaalkeuze en de combinatie van een boven- en basisdekbed ontstaat een product dat zowel bij lage als bij hoge temperaturen in de zomer alsook in de winter comfortabel aanvoelt en een behaaglijke warmte geeft. Het dekbedsysteem dankt deze uitzonderlijke kenmerken aan zijn geringe gewicht en de optimale warmte-isolerende eigenschappen. Behalve het unieke slaapcomfort en het gebruikersgemak van het QHS-dekbedsysteem van Hulleman textiel, kent het systeem een hoge graad van hygiëne. Het systeem is in zijn geheel industrieel te reinigen, waarmee het zich absoluut onderscheidt van alle andere opmaakvormen. Uw gast is verzekerd van een pertinent schoon en fris dekbed. De vulling van de dekbedden bestaat uit vlamvertragende polyester. De samenstelling van de tijk bestaat naar keuze uit 100% katoen of uit vlamvertragende Trevira CS. Hiermee voldoen de dekbedden aan strenge veiligheidsnormen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Folder downloaden


Klik hier om de folder te downloaden.