Dekbedovertrek van Hulleman textiel

Bij Hulleman textiel kun je ook terecht voor dekbedovertrekken. Wij hebben een ruim assortiment dessins. Deze dessins zijn gedrukt op een polyester stof. Deze stof heeft als grootste voordeel dat hij brandvertragend is. Een brandvertragende dekbedovertrek is noodzakelijk voor bijvoorbeeld een GGZ instelling waar er binnen gerookt mag worden. Naast onze polyester dekbedovertrekken maken wij ook dekbedovertrekken van polyesterkatoen en satankatoen. Onze satijnkatoen dekbed overtrekken zijn voorzien van een unieke fotoprint en onze polyesterkatoen overtrekken zijn geverfd in een mooie effen kleur. Je kunt kiezen uit; wit, crème, geel, groen of blauw.

De levertijd van een dekbedovertrek is ongeveer 15 werkdagen. Heb je al een dessin uitgekozen en wil je graag een bestelling plaatsen? Dit kun je eenvoudig doen door een mail te sturen naar info@hullemantextiel.nl of te bellen naar 0546-575515.

Uitvoering dekbedovertrek

Al onze dekbedovertrekken zijn voorzien van een instopstrook zodat hij goed op bed blijft liggen. De maat van het dekbedovertrek bepaal je bij ons zelf, je kunt bij ons terecht voor een kinderdekbedovertrek of voor een 1-persoons “volwassen” dekbedovertrek. Van een aantal stoffen kunnen we ook 2-persoons dekbedovertrekken maken maar dit is niet mogelijk bij al onze  Ook zijn onze dekbedovertrekken wasbaar in je wasmachine en de meeste dekbedovertrekken kunnen in de droger. Kijk voor het wassen altijd even naar het waslabel voor de juiste temperatuur. Wil je graag een kussensloop die hoort bij je dekbedovertrek? Uiteraard zijn onze dekbedovertrekken ook met kussensloop beschikbaar.

De voordelen van onze dekbedovertrekken:

Onze dekbedovertrekken worden in Nederland geproduceerd
Wij werken alleen met duurzame stoffen
De dekbedovertrekken kunnen in de wasmachine en in de droger
Wij maken ook dekbedovertrekken die brandvertragend zijn
Gemaakt door vakmensen met liefde voor het vak
Onze prijzen zijn goed, vraag snel een offerte aan!