Diagnostisch matras Hulleman textiel

De Diagnostische Tafelmatras voor röntgenologisch onderzoek is ontwikkeld in samenwerking met producenten van medische apparatuur. De matras is speciaal geschikt voor MRI, CT, Bucky en traumatafels, urologische tafels en apparatuur voor interne geneeskunde, nucleaire geneeskunde en thoraxcentra.

De matras bestaat uit een kern van hoogwaardig visco-elastisch schuim dat zich, onder invloed van temperatuur, naar het lichaam vormt. Dat zorgt voor een comfortabele en stabiele ligging. De evenwichtige drukverdeling op het lichaam verkleint de kans op decubitus. De zwarte incontinentiehoes is gemaakt van een hoog elastische, waterdichte, dampdoorlatende en wasbare bacteriostatische stof op basis van hydrofiel polyurethaan en polyamide.

Diagnostisch tafelmatras op maat

De Diagnostische Tafelmatras is er in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van de toepassing kan worden gekozen voor een gladde onderkant of antislip. Voor kantelbare systemen wordt de matras uitgevoerd met bevestigingslussen al dan niet met handvatten aan de zijkant. De Diagnostische Tafelmatras heeft een zeer lage absorptiewaarde en is vrij van artefacten.

Diagnostisch tafelmatras op maat

Heb jij vragen over onze diagnostische matrassen of wil je gelijk een diagnostisch matras van Hulleman textiel bestellen? Dit kun je eenvoudig doen door een mail te sturen naar info@hullemantextiel.nl of te bellen naar 0546-575515. Wij maken dan een afspraak om onze mogelijkheden te bespreken.

Diagnostisch matras