Een- en tweedelige dekbedden

Dekbedden gezondheidszorg

Hulleman textiel is dé specialist in het produceren en ontwikkelen van dekbedden voor de gezondheidszorg. Jarenlange ervaring en uitgebreid onderzoek hebben tot een uitgekiend assortiment geleid, dat tegemoet komt aan de behoeftes en wensen van de verschillende gebruikersgroepen. Voor degene die eronder ligt, moet een dekbed comfortabel en warm zijn. Voor degene die ermee moeten werken, is een lichtgewicht dekbed gewenst. Een inkoper denkt aan kosten, aan hygiëne, de mogelijkheid van industrieel reinigen en duurzaamheid. Hulleman textiel denkt aan alles tegelijk.

Textiel voor de gezondheidszorg

Bij Hulleman textiel bieden wij alles aan op het gebied van textiel voor de gezondheidzorg. Naast onze dekbedden verkopen wij ook:

Tafelmatrassen voor diagnostische apparatuur De matrassen van Hulleman textiel voor diagnostische apparatuur zijn ontwikkeld in samenwerking met producenten van bovengenoemde medische apparatuur. De matras is onder andere geschikt voor MRI, CT, Bucky en traumatafels, urologische tafels en apparatuur voor interne geneeskunde, nucleaire geneeskunde en thoraxcentra.

Hoofdkussens
Alle hoofdkussens van Hulleman textiel maken wij zelf. Een groot voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen welke tijk(katoen, Trevira CS of polyurethaan), hoeveel vulgewicht en welke afmeting het gewenste hoofdkussen moet hebben.

Bedhekbeschermers
Bedhekbeschermers worden gebruikt om te voorkomen dat mensen uit bed vallen en als steun om van houding te veranderen of te gaan zitten. Een nadeel hiervan is dat de patiënt zich aan de onrusthekken kan bezeren of ingeklemd raakt tussen onrusthek en matras. Om dat te voorkomen, heeft Hulleman textiel, in overleg met zorgverleners, onrusthekbeschermers ontwikkeld.

1F8A9303

Directeur/eigenaar
E-mail jtamminga@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515

Planning/inkoop
E-mail bertkok@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515

Accountmanager West, Midden en Zuid Nederland
E-mail hvierbergen@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515

Accountmanager Noord Oost Nederland
E-mail atamminga@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515