Hotel textiel

Een hotel wenst zijn gasten het beste. Een goede keuken, een vriendelijke bediening en… een goede nachtrust onder een comfortabel dekbed. Het Quick Hygienic System (QHS) van Hulleman textiel is de vanzelfsprekende keuze. Onder het QHS-dekbedsysteem wordt uw hotelgast beslist uitgeslapen wakker!

Lastenverlichting en tijdwinst

Het QHS-dekbedsysteem is speciaal ontwikkeld voor de hotelbranche. Het bestaat uit een gedessineerd bovendeel en een gekleurd basisdeel. De losse overtrek behoort hiermee tot het verleden. Immers, het basisdeel vervangt het dekbed met aparte overtrek en is het uitgelezen alternatief voor dekens en lakens. Het bovendeel, met aantrekkelijk dessin, maakt een losse sprei overbodig. De twee delen kunnen overigens ook los van elkaar worden gebruikt.

Schoon, fris en veilig

Door de uitgebalanceerde materiaalkeuze en de combinatie van een boven- en basisdekbed ontstaat een product dat zowel bij lage als bij hoge temperaturen in de zomer alsook in de winter comfortabel aanvoelt en een behaaglijke warmte geeft. Het dekbedsysteem dankt deze uitzonderlijke kenmerken aan zijn geringe gewicht en de optimale warmte-isolerende eigenschappen. Behalve het unieke slaapcomfort en het gebruikersgemak van het QHS-dekbedsysteem van Hulleman textiel, kent het systeem een hoge graad van hygiëne. Het systeem is in zijn geheel industrieel te reinigen, waarmee het zich absoluut onderscheidt van alle andere opmaakvormen. Uw gast is verzekerd van een pertinent schoon en fris dekbed. De vulling van de dekbedden bestaat uit vlamvertragende polyester. De samenstelling van de tijk bestaat naar keuze uit 100% katoen of uit vlamvertragende Trevira CS. Hiermee voldoen de dekbedden aan strenge veiligheidsnormen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Fotoprint-dekbed