Matras voor diagnostische apparatuur

De matrassen van Hulleman textiel voor diagnostische apparatuur zijn ontwikkeld in samenwerking met producenten van bovengenoemde medische apparatuur. De matras is speciaal geschikt voor MRI, CT, Bucky en traumatafels, urologische tafels en apparatuur voor interne geneeskunde, nucleaire geneeskunde en thoraxcentra.

De matras bestaat uit een kern van hoogwaardig visco-elastisch schuim dat zich, onder invloed van temperatuur, naar het lichaam vormt. Dat zorgt voor een comfortabele ligging. De zwarte incontinentiehoes is gemaakt van een hoog elastische, waterdichte, dampdoorlatende en wasbare bacteriostatische stof op basis van hydrofiel polyurethaan en polyamide.

Matras voor diagnostische apparatuur op maat

De matras van Hulleman textiel voor diagnostische apparatuur is er in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van de toepassing kan worden gekozen voor een gladde onderkant of antislip. Voor kantelbare systemen wordt de matras uitgevoerd met bevestigingslussen al dan niet met handvatten aan de zijkant. De matras van Hulleman textiel voor diagnostische apparatuur heeft een zeer lage absorptiewaarde en is vrij van artefacten.

Heb jij vragen over onze matrassen voor diagnostische apparatuur of wil je gelijk bestellen? Dit kun je eenvoudig doen door een mail te sturen naar info@hullemantextiel.nl of te bellen naar 0546-575515. Wij maken dan een afspraak om onze mogelijkheden te bespreken.

Diagnostisch matras