Matrassen op maat | Hulleman textiel

Bij Hulleman textiel kunt u, naast hoesloze dekbedden, ook terecht voor matrassen op maat. Wij hebben geen matrassen op voorraad, maar maken de matrassen op order. Hierdoor voldoet een matras op maat van Hulleman textiel aan al uw wensen. U kunt bij ons zelf de afmeting bepalen, ook het type vulling en de tijk van het matras kunnen door u zelf worden doorgegeven. De matrassen van Hulleman textiel kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo is het mogelijk om ze gewoon thuis te gebruiken om een heerlijk comfortabele en goede nachtrust te hebben. Veel van onze matrassen op maat worden toegepast in de gezondheidszorg en de medische sector. Zo hebben we ook diverse soorten matrassen die speciaal voor ziekenhuizen worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan diagnostische matrassen en traumatrassen. Deze matrassen kunnen bij ons ook helemaal op maat worden gemaakt. Er is erg veel mogelijk bij Hulleman textiel!

Diverse materialen en toepassingen

De materialen waar Hulleman textiel mee werkt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij een matras uit maat kunt u kiezen uit de verschillende tijken. Zo is het mogelijk om een keuze te maken uit bisonyl, polyurethaan, pvc en skai. De tijken zijn duurzaam en goed te reinigen en te desinfecteren met de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Hierin mogen geen bestanddelen van chloor voorkomen, dit kan het matras beschadigen. Ter voorkoming van andere beschadigingen van een matras op maat is het raadzaam dat de gebruiker geen scherpe voorwerpen bij zich draagt. Wanneer u zich aan onze gebruiksaanwijzingen houdt, gaan onze matrassen op maat jaren mee en kunt u vele malen genieten van een goede nachtrust.

Naast de diverse tijken, kunt u ook zelf de vulling voor onze matrassen op maat bepalen. De vullingen waar u uit kunt kiezen zijn polyether, visco-elastisch foam en PTI. De vullingen hebben verschillende diktes zodat er voor elke toepassing een geschikt matras op maat kan worden gemaakt. Doordat u zelf zowel de vulling als het tijken kunt bepalen, kunt u het matras helemaal naar wens samenstellen. U kunt een matras op maat eenvoudig bij Hulleman textiel bestellen, die kunt u via de mail doen, maar ook telefonisch kunt u uw wensen doorgeven. Onze matrassen worden in Nederland geproduceerd in onze eigen fabriek. Deze worden gemaakt door vakmensen met liefde voor het vak en dit is ook terug te zien in de matrassen.

Een matras op maat bestellen

Bij Hulleman textiel bent u aan het juiste adres voor een matras op maat. Doordat u het matras zelf samen kunt stellen is deze helemaal aan te passen naar uw wensen. De matrassen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u bij ons ook terecht voor speciale medische matrassen of matrassen voor in de zorg. Deze matrassen voor de gezondheidszorg kunnen ook helemaal op maat worden gemaakt. De matrassen zijn ontworpen en gemaakt volgens de gezondheids- en veiligheidseisen van EG-richtlijn 93-42/EG voor categorie l producten. Naast de gezondheidszorg kunnen wij ook matrassen op maat maken voor bijvoorbeeld boten, recreatieparken of campers. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze matrassen worden in Nederland geproduceerd
Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
Matrassen op maat, alles is mogelijk
Gemaakt door vakmensen met liefde voor het vak
Onze prijzen zijn goed, vraag vrijblijvend een offerte aan!