Matrassen op maat

Bij Hulleman textiel kun je ook terecht voor matrassen op maat. Wij hebben geen matrassen op voorraad maar maken de matrassen op order. Hierdoor voldoet een matras op maat van Hulleman textiel aan al jouw wensen. Bij Hulleman textiel bepaal je zelf de afmeting, het type vulling en de tijk van het matras. De levertijd van de op maat gemaakte matrassen is tussen de 15-20 werkdagen. Je bestelling kun je eenvoudig plaatsen door een mail te sturen naar info@hullemantextiel.nl of te bellen naar 0546-575515. Wil je graag deskundig advies? Wij komen graag vrijblijvend langs.

Materialen

De materialen waar Hulleman textiel mee werkt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij een matras op maat kun je kiezen uit de volgende tijken: bisonyl, polyurethaan, pvc en skai. De tijken zijn duurzaam en goed te reinigen en te desinfecteren met de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Hierin mogen geen bestanddelen van chloor voorkomen. Ter voorkoming van beschadigingen van een matras op maat is het raadzaam dat de gebruiker geen scherpe voorwerpen bij zich draagt. Wanneer je je aan onze gebruiksaanwijzing houdt gaan onze matrassen op maat jaren mee.

De vullingen die wij voor een matras op maat gebruiken zijn: polyether, visco-elastisch foam en PTI. De vullingen hebben verschillende diktes zodat er voor elke toepassing een geschikt matras op maat gemaakt kan worden.

Toepassingen matrassen

Voor de gezondheidszorg hebben wij een assortiment met diagnostische matrassen. Deze matrassen zijn speciaal met en voor ziekenhuizen gemaakt. De matrassen zijn  ontworpen en gemaakt volgens de gezondheids- en veiligheidseisen van EG-richtlijn 93-42/EG voor Categorie I producten. Naast de gezondheidszorg kunnen wij ook matrassen op maat maken voor bijvoorbeeld boten, recreatieparken of campers.

Waarom je een matras op maat van Hulleman textiel moet hebben:

Onze matrassen worden in Nederland geproduceerd
Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
Matrassen op maat, alles is mogelijk
Gemaakt door vakmensen met liefde voor het vak
Onze prijzen zijn goed, vraag vrijblijvend een offerte aan!