Medideck dekbedden kopen | Hulleman textiel

Het medideck van Hulleman textiel is een dekbed waarbij je geen dekbedovertrek hoeft te gebruiken! De bovenstof en de onderstof van de medideck is een bedrukte polyesterstof. Ook heeft de polyesterstof brandvertragende eigenschappen.

Naast de stof is ook de vulling van de medideck brandvertragend. Dit maakt de medideck de juiste keuze voor de gezondheidszorg en dan met name de instellingen waar binnen nog gerookt wordt op de kamer. Wat ook een groot voordeel is van onze polyester vulling: hij is vormvast en is speciaal gekozen omdat hij, na industrieel wassen, goed blijft! Wij kunnen garanderen dat onze medideck dekbedden industrieel wassen zo’n 100 wasbeurten mee gaan. Wanneer een instelling zelf wast gaat de medideck zo’n 150-200 wasbeurten mee.

De voordelen van een medideck dekbed

Medideck dekbedden zijn erg populair bij zorginstellingen en ziekenhuizen, dit is dan ook niet voor niets. De medideck dekbedden van Hulleman textiel brengen verschillende voordelen met zich mee.

Hieronder een rijtje met alle voordelen van een medideck:
– De grondstoffen die wij gebruiken zijn duurzaam, hierdoor gaat een medideck lang mee
– Doordat de vulling, de bovenstof en de onderstof brandvertragende eigenschappen heeft is een medideck een veilig dekbed
– Ook heeft de vulling die wij gebruiken goede isolatie waarden, hierdoor kan een medideck het hele jaar door worden gebruikt
Een medideck is erg hygiënisch omdat hij in zijn geheel de was in gaat
– Omdat onze medideck dekbedden bedrukt zijn met een leuke print is een dekbedovertrek niet meer nodig, bedden verschonen gaat dus een stuk makkelijker
– Dankzij de instopstrook aan de onderkant van de medideck blijft het dekbed goed op bed liggen

Medische dekbedden met diverse dessins en mogelijkheden

Alle medideck dekbedden die wij aanbieden maken wij ook zelf! Wij zijn een productiebedrijf en zitten in Almelo. Het grote voordeel hiervan is dat wij medideck dekbedden maken naar ieders wensen, zowel qua afmeting, vulgewicht en dessin: de klant bepaald. Wij hebben een collectie met dessins die door een interieurarchitect, speciaal voor de gezondheidszorg, is samengesteld. Onze dessins zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen.

Wanneer je van plan bent om meer dan 100 medideck dekbedden te bestellen dan kunnen wij de kleuren van onze dessins laten aanpassen naar de kleuren die bij jullie huisstijl past. Of zelfs een foto, ontwerp of logo laten drukken als print voor de medideck! Wil je graag de mogelijkheden met ons overleggen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?