Liggen, positioneren, slapen en zitten

RHOMBO-MEDICAL® biedt professionele producten voor het liggen, positioneren, slapen en zitten die speciaal voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken, revalidatiecentra, bejaardentehuizen en thuiszorginstellingen werden ontwikkeld. De RHOMBO-MEDICAL® producten werden speciaal voor een activerende verzorging ontwikkeld. Ze stimuleren, ondersteunen en handhaven de mobiliteit, het lichaamsbewustzijn en de lichaamswaarneming.

De producten en hun bijzondere vullingen zorgen ervoor dat het lichaam en de geest tijdens de rustfase in beweging blijven.

Rhombo-fill®

Rhombo-fill® werd speciaal ontwikkeld voor een zachte, druk reducerende ligging. Rhombo-fill® is het beproefde in de ziekenverzorging gebruikte vulmateriaal van ruitvormig gesneden PUR-luchtcelstaafjes in RHOMBO-MEDICAL kussens en oplegmatrassen. De Rhombo-fill® luchtcelstaafjes bestaan voor 97% uit lucht en voor 3% uit zeer elastische en onverslijtbare PUR-membranen. De Rhombo-fill® kussens zijn: druk ontlastend, ondersteunend, luchtdoorlatend, permanente elasticiteit, temperatuur regulerend, vochtregulerend, onverslijtbaar, hypoallergeen, duurzaam en wasbaar tot 95° C.

Rhombo-med®

Rhombo-med® is het beproefde vulmateriaal dat in de ziekenverzorging wordt gebruikt voor speciale kussens die zorgen voor een stabiele en drukontlastende positionering van te verplegen mensen. Rhombo-med® bestaat uit Rhombo-fill® luchtcelstaafjes gecombineerd met een vulling van polypropyleenkorrels. Het vloeiende Rhombo-med® vulmateriaal voegt zich perfect naar de lichaamsvorm en ondersteunt het lichaam. De Rhombo-med® kussens zijn: houding stabiliserend, soepel, beweging ondersteunend, luchtdoorlatend, temperatuur regulerend, vochtregulerend, onverslijtbaar, hypoallergeen, duurzaam en wasbaar tot 95° C.

Voor vrijwel alle steunkussens zijn aanvullend hoezen verkrijgbaar. Vragen over onze positionering kussens? stuur je vraag naar info@hullemantextiel.nl of bel ons 0546-575515

Folder downloaden


Klik hier om de folder te downloaden.