Sierkussens naar wens kopen | Hulleman textiel

Sierkussens zorgen voor meer sfeer in het interieur. Zo zijn deze kussens ook perfect te gebruiken bij het opfleuren van de slaapkamer. Met sierkussens kunt u het bed helemaal gezellig opmaken en geeft dit direct een boost aan uw slaapkamer. De sierkussens van Hulleman textiel maken uw kamer ook helemaal af. Creëer gezelligheid en warmte met een zelf uitgekozen stof. U kunt zelf een stof uitkiezen, hierdoor hebt u bij Hulleman textiel altijd wel een sierkussen dat bij uw smaak past. Met een paar sierkussens verandert u heel gemakkelijk de look van een ruimte.

Bij Hulleman textiel produceren wij voornamelijk sierkussens speciaal voor hotelinrichters en projectinrichters. De sierkussens zijn bij ons dan ook in grotere hoeveelheden te bestellen en helemaal op maat te maken. Er zijn dus erg veel mogelijkheden bij het bestellen van sierkussens via Hulleman textiel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op!

Topkwaliteit sierkussens op maat

Hulleman textiel is producent en leverancier van diverse soorten textiel. Zo hebben we dekbedden, matrassen, diverse soorten kussens en dus ook sierkussens. Wij staan voornamelijk bekend om producten die meer comfort met zich meebrengen, maar wij leveren dus ook stijlvolle producten, waar sierkussens een onderdeel van zijn. De meest voorkomende maten van onze sierkussens zijn 45×45 en 60×60, maar omdat wij de sierkussens zelf confectioneren zijn andere maten ook geen probleem. De vulling die wij in onze sierkussens stoppen is 100% kookvaste polyester vulling, deze vulling heeft als eigenschap dat hij niet gaat klonteren. Dit zorgt ervoor dat de sierkussens mooi blijven en hun vorm behouden. Ook is de vulling goed wasbaar en kan dus het complete kussen in de wasmachine of industrieel worden gewassen. Dit maakt onze sierkussens ook nog eens erg hygiënisch en zo perfect voor onder andere hotels.

Diverse mogelijkheden en een uitstekende service

Voor het op maat laten maken van sierkussens en deze bestellen in grote hoeveelheden, bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Wij produceren de sierkussens zelf in Nederland, hierdoor kunnen we ook een snelle levertijd garanderen. Tevens werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en leveren zo altijd topkwaliteit producten. Bij ons is er van alles mogelijk, van dessin tot afmeting, dit bepaald u bij ons helemaal zelf. De sierkussens worden gemaakt door vakmensen die liefde hebben voor het vak, dit resulteert in de mooiste sierkussens. Onze prijzen zijn altijd goed, u kunt eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.

Naast onze sierkussens hebben we ook een ruim aanbod hoesloze dekbedden. Deze dekbedden zijn perfect voor in de gezondheidszorg en de medische sector. Echter kunnen deze ook prima worden toegepast in hotels of in uw eigen slaapkamer. Tevens hebben we diverse textiel producten en artikelen voor in de medische sector, hierbij kunt u denken aan traumatrassen en verpleegdekens. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!