Sleepwell dekbedden | Hulleman textiel

De sleepwell dekbedden van Hulleman textiel zijn, in nauwe samenwerking met deskundigen uit verpleeghuizen en ziekenhuizen, speciaal voor de gezondheidszorg ontwikkeld. Het Sleepwell dekbed heeft een vaste tijk, er hoeft dus geen dekbedhoes omheen. Hierdoor kan het opmaken van het bed eenvoudig door één persoon gedaan worden. De onderzijde van het dekbed is in een unikleur, de bovenzijde is voorzien van een dessin naar keuze. De vulling is van 100% vlamwerend polyester. Dit maakt het sleepwell dekbed de juiste keuze voor bijvoorbeeld verpleeghuizen of GGZ-instellingen, waar gerookt mag worden op de kamer.

Dekbedden voor in de gezondheidszorg

Onze sleepwell dekbedden zijn er in verschillende afmetingen en dessins. Hierdoor zijn onze sleepwell dekbedden volledig op elke wens en inrichting af te stemmen.

Wanneer je bijvoorbeeld een logo of grafisch ontwerp als dessin wilt is dit ook mogelijk! Dan moet je wel rekening houden bij een minimale afname van 200 sleepwell dekbedden.

Het sleepwell dekbed kan op 60° gewassen worden en is industrieel wasbaar. Wanneer de sleepwell dekbedden door een industriële wasserij worden gewassen gaan ze zeker 100 wasbeurten mee. Wassen jullie zelf op locatie? Dan gaan onze sleepwell dekbedden zo’n 150-200 wasbeurten mee.

Bovendien worden de sleepwell dekbedden van Hulleman textiel uitgevoerd in een kleurrijk dessin, waardoor het minder lijkt op een ziekenhuisbed. De voordelen voor de patiënt zijn duidelijk. Een sleepwell dekbed maakt het verblijf in een ziekenhuis en verpleeghuis aangenamer en zal ertoe bijdragen dat de patiënt zich eerder ‘thuis’ gaat voelen.

Doordat het opmaken van een bed heel eenvoudig gaat levert een sleepwell dekbed een aanzienlijke tijdsbesparing op en nog belangrijke lastenverlichting voor het verplegend personeel.

Waarom kiezen voor een sleepwell dekbed?

Waarom elke zorginstelling een sleepwell dekbed moet hebben:
– het bed opmaken gaat sneller
– het dekbed is veilig omdat de vulling en de bovenstof vlamwerende eigenschappen hebben
– de bedden zijn wat het dekbed betreft prima alleen op te maken
– het dekbed is lichter dan laken en dekens; het is hierdoor aangenamer en vormt minder belasting voor patiënten/bewoners met gevoelige voeten/benen
– minder tot geen stofvorming t.o.v. dekens
– het sleepwell dekbed heeft een dessin, naar keuze, die elke kamer opvrolijkt

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze sleepwell dekbedden? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?