Verpleegdeken kopen | Hulleman textiel

Op zoek naar een goed verpleegdeken? De verpleegdekens van Hulleman textiel bieden maximaal comfort en optimale bescherming. Zonder dat de zorgvrager uit bed hoeft te komen, kunnen er gewoon medische verrichtingen worden gedaan. Wij vertellen u graag meer over onze verpleegdekens en de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Bij de ontwikkeling van de verpleegdeken werkte Hulleman textiel nauw samen met verpleegkundigen en verzorgers van gezondheids- en verpleeginstellingen. De verpleegdeken is gemaakt van een comfortabele kwaliteitsstof. Hulleman textiel koos voor deze unieke combinatie van katoen en polyester, vanwege de lange levensduur. U kunt het verpleegdeken eenvoudig uitwassen, deze is wasbaar tot 60 graden en ook geschikt voor de droger. U kunt een verpleegdeken eenvoudig bestellen bij ons. Ook heeft u de mogelijkheden om aanpassingen door te laten voeren op de verpleegdeken en deze helemaal naar wens te laten maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, dit kan zowel via de mail als telefonisch.

Topkwaliteit verpleegdekens met extra comfort

Een verpleegdeken is een soort hoeslaken dat overgaat in een mouwloos jasje. Door middel van een rits wordt de verpleegdeken gesloten tot aan het voeteneinde. De verpleegdeken van Hulleman textiel kan gebruikt worden ter bescherming van de patiënt. Hiermee wordt het risico dat de patiënt ongecontroleerd uit bed stapt verkleind. Een verpleegdeken kan ingezet worden bij onrustige patiënten of mensen met een verstandelijke beperking. De voordelen van een verpleegdeken zijn dat het gebruik ervan blootliggen vermeid en ook kan de patiënt zichzelf niet verwonden. Tevens helpt een verpleegdeken bij een betere nachtrust voor onrustige patiënten. De patiënt houdt zijn of haar bewegingsvrijheid, maar kan niet zomaar uit bed komen.

Bij Hulleman textiel kunt u terecht voor een verpleegdeken van hoogwaardige kwaliteit. Deze kan zelf helemaal op maat worden gemaakt en ook is het mogelijk om deze in grotere hoeveelheden te bestellen. Bij het gebruik van een verpleegdeken dient de onderkant ervan geheel over het matras te worden aangebracht, als een soort hoeslaken. De patiënt dient vervolgens bij voorkeur te gaan zitten in het bovendeel van de verpleegdeken. Nadat de armen door de armgaten gestoken zijn, kan de rist aan de voorzijde gesloten worden. Via de ritssluitingen aan de zijkant kunnen katheter- of infuusslangen worden doorgelaten. Praktijkervaringen vormden de basis voor de gebruiksvriendelijke verpleegdeken.

Leverancier van medisch textiel en meer

Bent u op zoek naar een verpleegdeken of wilt u deze graag in een grote hoeveelheid aanschaffen? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Wij produceren hoogwaardige kwaliteit verpleegdekens die zowel in de medische sector als in de zorg kunnen worden toegepast. Het is bij ons ook mogelijk om de verpleegdekens op maat te laten maken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Naast de verpleegdekens kunt u bij ons ook terecht voor ziekenhuis dekbedden en diverse matrassen op maat. Voor meer informatie kunt u ons altijd een mail sturen of bel ons op 0546-575515. Wij kunnen u voorzien van advies op maat en ook bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Folder downloaden


Klik hier om de folder te downloaden.
Verpleegdeken

Directeur/eigenaar
E-mail jtamminga@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515

Planning/inkoop
E-mail bertkok@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515

Accountmanager West, Midden en Zuid Nederland
E-mail hvierbergen@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515

Accountmanager Noord Oost Nederland
E-mail atamminga@hullemantextiel.nl
Telefoon (0546)575515