Wasbaar textiel kopen | Hulleman textiel

Wasbaar textiel brengt veel voordelen met zich mee en wordt veel toegepast in de gezondheidszorg en de medische sector. Hierbij kunt u denken aan wasbare dekbedden, maar ook hoofdkussens en verpleegdekens. Al dit textiel kan gemakkelijk uitgewassen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het textiel. Het is dan ook niet voor niets dat wasbaar textiel zo populair is in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en diverse zorginstellingen.

Een wasbaar dekbed is misschien wel het meest voorkomende textiel in de medische sector wat zorgt voor extra gemak en comfort. Het fijne van dit wasbare textiel is dat het gemakkelijk uitgewassen kan worden, dit brengt extra hygiëne met zich mee. Bij Hulleman textiel beschikken we over diverse mogelijkheden op het gebied van wasbaar textiel. Onze wasbare dekbedden bijvoorbeeld, deze zijn erg hygiënisch en kunnen gewassen worden in de wasmachine, maar kunnen ook industriële wasbeurten prima doorstaan.

Comfort, gemak en hygiëne met wasbaar textiel

Op zoek naar wasbaar textiel voor een ziekenhuis of zorginstelling? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Een wasbaar dekbed behoort hier ook toe en is erg populair in de medische sector. Het gemak wat dit wasbare textiel met zich mee brengt zorgt ook nog eens voor een flinke tijdbesparing. Het opmaken van bedden is nog nooit zo makkelijk geweest. Het gemak gaat samen met hoogwaardige kwaliteit materialen die samen zorgen voor extra comfort. Daarbij is het wasbare textiel van Hulleman textiel ook nog eens veilig. Het materiaal wat we gebruiken bij de productie van onder andere wasbare dekbedden is brandvertragend. Tevens is het materiaal isolerend en zorgt het voor de juiste warmte op koude dagen. Maar in de zomer geeft het de juiste verkoeling en kunt u genieten van een frisse nachtrust.

Diverse mogelijkheden en een uitstekende service

Bij Hulleman textiel produceren wij speciaal voor de gezondheidszorg en de medische sector wasbaar textiel. Dit textiel bestaat uit onder andere dekbedden die eenvoudig uit te wassen zijn en daardoor extra hygiënisch zijn. Medische dekbedden staan er vaak om bekend dat ze saai en standaard zijn, dit is bij Hulleman textiel echter niet het geval. Wij hebben de dekbedden en het overige wasbare textiel voorzien van de leukste dessins en prints. Met het wasbare textiel zorgt u daardoor niet alleen voor comfort en hygiëne, maar ook voor een leuke toevoeging aan de slaapkamer.

Het wasbare textiel wordt in onze eigen fabriek geproduceerd, hierdoor kan er erg veel aan worden gepast en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u de afmetingen eenvoudig aanpassen en ook is het mogelijk om een eigen dessin te kiezen voor de wasbare dekbedden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van advies op maat!