Ziekenhuis matras kopen

In de medische sector, waaronder het ziekenhuis, is hygiëne erg belangrijk en ook comfort en gemak mogen daarbij niet ontbreken. Een matras moet hierbij aan strenge eisen voldoen en er zijn verschillende matrassen voor diverse gelegenheden. Er zijn namelijk ziekenhuis matrassen die op de ziekenhuisbedden komen te liggen. Deze beschikken over comfort en zijn vaak gemaakt van antiallergische materialen. Naast de standaard ziekenhuis matrassen zijn er ook speciale incontinentiematrassen, deze beschikken over een waterdichte laag en zijn hierdoor makkelijk schoon te maken. Bij Hulleman textiel kunt u terecht voor verschillende soorten ziekenhuis matrassen. Deze matrassen zijn bedoeld voor in het ziekenhuis en de medische sector en zijn hiervoor speciaal ontwikkeld. Wilt u meer informatie over onze ziekenhuis matrassen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Diagnostische matrassen en traumatrassen van topkwaliteit

Hulleman textiel is dé leverancier van matrassen en dekbedden voor de medische sector. Wij beschikken over verschillende mogelijkheden op het gebied van ziekenhuis matrassen. Zo kunt u bij ons terecht voor standaard ziekenhuismatrassen, diagnostische matrassen en traumatrassen. Al deze matrassen worden veel gebruikt in ziekenhuizen. De matrassen zorgen voor meer hygiëne doordat ze gemakkelijk schoon zijn te maken en ze gemaakt zijn van diverse antiallergische materialen.

Bij Hulleman textiel hebben we diagnostische matrassen, deze ontwikkelen wij speciaal voor ziekenhuizen. Een diagnostisch matras wordt veelal toegepast voor röntgenologisch onderzoek. Ook zijn de matrassen speciaal geschikt voor MRI, CT, urologische tafels en traumatafels. Het diagnostische matras is gemaakt van hoogwaardig visco-elastisch schuim, dit vormt zich naar het lichaam. Hierdoor kan de patiënt comfortabel liggen en ligt hij of zij ook goed stabiel. Er zit een speciale zwarte incontinentiehoes omheen, deze is waterdicht en wasbaar, dit zorgt voor de nodige hygiëne.

Naast de diagnostische matrassen kunt u bij ons ook terecht voor traumatrassen. Dit zijn matrassen die worden gebruikt bij traumapatiënten die een koude, natte of slecht doorbloedde huid hebben. Een traumatras is het alternatief voor een wervelplank en is een stuk beter voor de patiënt en ook een stuk comfortabeler. Met een traumatras is het ook een stuk eenvoudiger om het hoofd of de nek te fixeren als dit nodig is.

Diverse mogelijkheden en een uitstekende service

In een ziekenhuis is het van belang dat de juiste materialen en artikelen worden gebruikt, ook hygiëne speelt hierbij een grote rol. Hulleman textiel is er voor ziekenhuizen en beschikt over verschillende mogelijkheden op het gebied ziekenhuis matrassen. Bent u op zoek naar een ziekenhuis matras of meerdere matrassen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en zullen de mogelijkheden met u bespreken. Wij beschikken over een eigen fabriek waar de matrassen worden geproduceerd. Hierdoor kunnen de matrassen eventueel worden aangepast als dit nodig is. Denk hierbij aan afmetingen of materialen die u graag anders ziet. Naast ziekenhuis matrassen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor speciale ziekenhuis dekbedden. Meer informatie? Contacteer ons!

Diagnostisch matras