Zorgmatrassen

Bent u op zoek naar een zorgmatras? Dan bent u bij Hulleman textiel aan het juiste adres. Wij bieden verschillende typen zorgmatrassen. De zorgmatrassen hebben diverse functies, het verschil tussen de zorgmatrassen zullen wij hieronder toelichten.

Algemeen Verpleegmatras Urinebestendig Twente

Het zorgmatras Twente is geschikt voor algemeen gebruik. De zorgmatras is zeer comfortabel en geeft een goede ondersteuning, tevens is de zorgmatras keer- en draaibaar, past op elk type bed en voldoet aan geldende eisen. Het zorgmatras Twente is urinebestendig en is hierdoor makkelijk te reinigen. Het zorgmatras is in alle afmetingen leverbaar.

Zorgmatras Twente bestaat uit een brandveilige CMHR schuimkern ( Crib5) en een bi-elastische pu-hoes. De hoes van het zorgmatras is damp doorlaatbaar, zodat een goede warmte-afvoer gegarandeerd is.

Waar is het zorgmatras Twente voor bedoeld?

Zorgmatras Twente is geschikt voor normaal, algemeen gebruik. Voor matrasuitvoeringen met Anti-Decubitus-eigenschappen kunt u ook bij Hulleman textiel terecht. De matras Veluwe is een goed voorbeeld hiervan. Uiteraard hebben wij ook vandaalbestendige matrasuitvoeringen in het assortiment.

Anti Decubitus (AD) matras Salland

Een andere variant van zorgmatras die wij aanbieden is de Salland. Het zorgmatras Salland bestaat in totaal uit 3 brandveilige schuimlagen (Crib5) met een geprofileerde druk verlagende zonering aan zowel hiel- als schouderzijde in de middenlaag (CMHR). De middenlaag wordt ondersteund door 2 zeer comfortabele toplagen van traagschuim (Visco-Elastisch). Deze lagen bieden een nog comfortabeler gevoel en touch. Zorgmatras Salland heeft een bi-elastische pu-hoes, die rekbaar is in zowel lengte- als breedterichting. Daarnaast is de hoes damp doorlaatbaar, zodat een goede warmte-afvoer gegarandeerd is. Het geheel van schuimkern en hoes biedt een optimaal slaapcomfort mét decubituspreventie.

Waar is ons zorgmatras Salland voor bedoeld?

Zorgmatras Salland is speciaal geschikt om doorliggen te voorkomen. De Salland biedt een perfecte ondersteuning en drukverdeling. De zorgmatras is tevens urinebestendig en is hierdoor makkelijk te reinigen. Tevens is de matras keer- en draaibaar, past op elk type bed en voldoet aan de geldende eisen. Door de unieke drukverdelende zones in de middelste schuimkern, scharniert zorgmatras Salland perfect mee in elke bedverstelling. Ook is de matras Salland leverbaar in alle gewenste maatvoeringen. De Salland is geschikt voor decubituspreventief gebruik, maar ook voor algemeen gebruik.

Anti Decubitus (AD) matras Veluwe

Het laatste model van zorgmatras is de Veluwe. Deze zorgmatras bestaat uit een brandveilig CMHR schuim met geprofileerde drukverlagende zonering aan zowel hiel- als schouderzijde. De bi-elastische pu-hoes is rekbaar in zowel lengte- als breedterichting. Daarnaast is de hoes damp doorlaatbaar, zodat ook hier een goede warmte-afvoer gegarandeerd is.

Waar is ons zorgmatras Veluwe voor bedoeld?

De Veluwe is geschikt voor decubituspreventief gebruik, maar ook voor algemeen gebruik. De zorgmatras is speciaal geschikt om doorliggen te voorkomen. Zorgmatras Veluwe biedt een perfecte ondersteuning en drukverdeling. De matras is tevens urinebestendig en is hierdoor makkelijk te reinigen. Tevens is de matras keer- en draaibaar, past op elk type bed en voldoet aan de geldende eisen. Door de unieke drukverdelende zones in de schuimkern, scharniert zorgmatras Veluwe perfect mee in elke bedverstelling. Ook is de zorgmatras Veluwe leverbaar in alle gewenste maatvoeringen.

Waarom kiezen voor Hulleman zorgmatrassen?

Bij zorgmatrassen is het val belang dat de juiste materialen en artikelen worden gebruikt en ook hygiëne speelt een grote rol bij een zorgmatras. Hulleman heeft meer dan 25 jaar ervaring en de knowhow over zorgmatrassen. Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding van onze zorgmatrassen, leveren wij textiel in alle gewenste maatvoeringen én een korte levertijd. Bent u op zoek naar een zorgmatras of meerdere zorgmatrassen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag deskundig advies en zullen de mogelijkheden met u bespreken. Naast zorgmatrassen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld ziekenhuis dekbedden. Meer informatie? Contacteer ons!